Streekbelang De Belt / Schuinesloot | ** Update ** Nieuwbouw school
Menu

** Update ** Nieuwbouw school

Vanaf 2 juli wordt er een start gemaakt met de sanering van het asbest in de vensterbanken in de kleine zaal, de kelder en het podium. Daarna wordt het asbest uit de plafonds van de douches gehaald.

Vanaf nu tot in ieder geval de vakantie, kunnen de gebruikers aan de voorkant naar binnen. De sporters hebben dan de hal en de wc’s tot hun beschikking om zich te verkleden. Douchen kan dan niet. We vragen van de gebruikers erop toe te zien dat er geen mensen/kinderen zich in de kelder, keuken, zaal of podium gaan begeven en begrip hebben voor deze tijdelijke situatie!

In week 27 begint de sloop van het voorste gedeelte voor het plaatsen van kleedruimten. Daarna gaat de sloper door om de kleedkamers aan de achterkant gedeeltelijk weg te halen. Het kan zijn dat na de vakantie ook nog even gebruik moet worden gemaakt van deze ingang, de nieuwe kleedruimtes zijn besteld maar komen mogelijk na de bouwvak. Wanneer dit gedeelte klaar is, kunnen de sporters via de Lage Landweg naar binnen.

Het plafond in de gymzaal zal de week na de bouwvak gerenoveerd worden zodat de sportactiviteiten na de vakantie weer normaal verder kunnen gaan.