Streekbelang De Belt / Schuinesloot | Spelen voor een goed doel! Rommelcross 2018
Menu

Spelen voor een goed doel! Rommelcross 2018

 Zondag 9 September TRS  Rommelcross 2018! 

Dit jaar wordt het speelparadijs wat uitgebreider aangepakt. Natuurlijk zijn de springkussens weer van de partij, maar er is dit jaar ook meer!  

Er is van alles te doen voor groot en klein. Een reuze katapult, schminken, (reuze) bellen blazen, spiesjes maken, workshop schilderen, knutselen, goud zoeken…. En nog veel meer! Het leuke is, door lekker te spelen zetten de kinderen zich in voor de AED`s Schuinesloot/De Belte. Ook jij kan op eenvoudige manier je steentje bijdragen!!  Hoe?? Op verschillende  manieren!! 

  1. Even helpen bij het speelparadijs. Gezellig met je buren of vrienden even een uurtje helpen om de boel in goede banen te leiden. Zo krijgt iedereen ook de gelegenheid om volop te kunnen genieten van het Rommelcross spektakel.  
  1. Kan je er niet bij zijn?? Ook dan kan jij wat voor je dorpsgenoten betekenen. Door cupcake`s te bakken, of even je kasten na kijken om spullen te doneren. Wat voor jouw misschien weinig of geen waarde meer heeft, kunnen wij goed gebruiken. Zo hoeven wij zo min mogelijk kosten te maken en komt er meer geld in het potje voor de AED`s voor Schuinesloot/ De Belte. 

We zijn nodig: knutselspullen, verf, nagellak, make-up, schmink, kwasten, papier, lege blikken, lege flessen frisdrank, oude kleden/lakens, waterpistolen, bellenblaas, stevige plastic bekers, grote vellen karton,  grote kartonnen dozen en zandbakzeefjes. 

  1. En anders…. Kom gewoon even kijken bij het speelparadijs en je zal zien dat er nog meer mogelijkheden zijn om zonder veel moeite toch op een originele manier je steentje te kunnen dragen… 

Heb jij spulletjes die je wil doneren of kan jij ook samen met iemand even een uurtje komen helpen?Of zit jij in een vereniging of activiteiten commissie en willen jullie ook zo jullie steentje bijdragen aan de AED`s voor ons allemaal?? 

Dan kan je hieronder reageren,  een PB sturen naar Marianne Engelbertink-Sanders of neem contact op met 06 46 35 1550. 

Motiveer elkaar, want vele handen maken ligt werk! 

Het delen van dit bericht zou leuk zijn!