Streekbelang De Belt / Schuinesloot | Groene Dorpsplein Schuinesloot genomineerd
Menu

Groene Dorpsplein Schuinesloot genomineerd

In Schuinesloot wordt er hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe multifunctionele accommodatie. Rondom deze accommodatie bevindt zich het dorpsplein. Aan het dorpsplein grenst het schoolplein en het evenemententerrein. Samen is dit het Groene Dorpsplein Schuinesloot.
Voor dit Groene Dorpsplein is samen met de bewoners, schoolkinderen en verenigingen een plan gemaakt. Wat belangrijk is, is dat het dorpsplein toegankelijk is voor mindervaliden (mensen met rolstoel, rollator en mensen die slecht ter been zijn). De toegangspaden zijn nu onverhard en erg steil. Daarnaast ontbreken er op dit moment bankjes. Het is voor mindervaliden en senioren erg lastig om het terrein te bereiken. Deze mensen hebben behoefte aan verharde paden, minder steile taluds en bankjes om op te zitten. Een picknickbank met ruimte voor mensen met een rolstoel en/of rollator is ook een grote wens.

Hierdoor kunnen we een bedrag van € 10000,- euro van de ANWB winnen dankzij UW stem.
KLIK hier op STEM om uw stem uit te brengen

Laten we nu maar eens zien waar een klein dorp groot in kan zijn dat we de meeste stemmen van de provincie Overijssel krijgen.