Streekbelang De Belt / Schuinesloot | Glasvezel in Schuinesloot is dichterbij dan ooit!
Menu

Glasvezel in Schuinesloot is dichterbij dan ooit!

Beste inwoner van Schuinesloot,

Aangenaam, wij zijn DELTA Fiber Netwerk. In het verleden hebben we met Cogas samengewerkt voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Nu zijn we terug om ook de dorpen ( Schuinesloot) van gemeente Hardenberg te voorzien van snel en stabiel internet. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Lees dan snel verder!


Wie is DELTA Fiber Netwerk?
DELTA Fiber Netwerk legt niet alleen glasvezel aan in het buitengebied, maar kijkt ook naar de dorpen en kleine steden. Wij vinden het belangrijk dat ook plattelandsregio’s worden voorzien van snel en stabiel internet. Inmiddels hebben al ruim 700.000 huishoudens en bedrijven de beschikking over een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk. En daar komen iedere maand gemiddeld nog 7.000 huishoudens bij. Daarmee zijn we het snelstgroeiende telecombedrijf van Nederland.


Supersnel internet
Juist nu veel mensen thuiswerken en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar. Met glasvezel
haalt u de modernste technologie met een enorme capaciteit in huis. Het biedt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor de toekomst.


Hoe werkt het?
Als 35% van de inwoners van Schuinesloot ‘ja’ zegt tegen glasvezel door vóór 21 april 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. De glasvezelaansluiting is voor u gratis.
Het enige dat u betaalt zijn de abonnementskosten bij een van de telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Online.nl of Weserve. Dit betekent dat u over het algemeen niet duurder uit
bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel heeft.

Alles weten over glasvezel?
We kunnen ons voorstellen dat u allerlei vragen heeft over glasvezel, de voordelen en onze aanpak. Die vragen beantwoorden we graag!

• We organiseren een online informatieavond op woensdag 3 maart om 19.30 uur. Tijdens een algemene presentatie van 45 minuten leggen we u alles uit over glasvezel én over de campagne.
Na afloop kunt u vragen stellen via de zogeheten live chat. Via de website gavoorglasvezel.nl
kunt u zich aanmelden voor de online informatieavond.

• Veel inwoners van het gebied ondersteunen de campagne. Zij zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Voor vragen over glasvezel of de campagne kunt u ook contact met hen opnemen. Ze helpen u graag!
Kijk op gavoorglasvezel.nl voor de contactgegevens.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen tijdens de glasvezelcampagne?
Ga naar onze website gavoorglasvezel.nl en meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.