Streekbelang De Belt / Schuinesloot | De Tuinkamer verrast ouderen bij kerstdiner Ons Trefpunt
Menu

De Tuinkamer verrast ouderen bij kerstdiner Ons Trefpunt

Schuinesloot – Ruim 25 ouderen vierden donderdag 20 december kerst alvast op een bijzonder manier. Het activiteitenteam van dorpshuis Ons Trefpunt in Schuinesloot heeft zich voor het zevende jaar ingezet om de ouderen een gezellig samenzijn te kunnen bieden.

Doel: ouderen trakteren op een diner waar ze kunnen genieten, waar ze mensen kunnen ontmoeten en waar ze nog lang van kunnen nagenieten. In de mooi in kerstsfeer versierde zaal beleefden de ouderen een gezellige middag met een kerstverhaal bingo en een overheerlijk driegangendiner. Als verrassing werd het nagerecht verzorgd door Alwin Leemhuis, chef-kok van zomerrestaurant De Tuinkamer. Met enkele extra en verrassende bereidingen toverde hij het dessert om tot een schitterend dessertbord. Een prachtig dessert met smaken van vlierbessen, bramen, bloedsinaasappel. Niet alleen een feest voor de smaakpapillen maar ook voor het oog!

Dit diner wordt al vele jaren gehouden door enkele vrijwilligers uit het dorp. ‘Het is inmiddels een traditie waar naar uitgekeken wordt. Het gaat vooral om de gezelligheid en het samenzijn. Een mooi moment om met elkaar te spreken en elkaar ook een beetje in de gaten te houden. Na afloop mochten we weer zoveel liefdevolle en enthousiaste reacties ontvangen van de ouderen maar ook wij genieten volop. Op naar volgend jaar!, aldus Lisette Euverman, vrijwilliger van het activiteitenteam.